Έγραψαν ιστορία οι Λύκοι Αιγιαλείας

Τον πρώτο επίσημο αγώνα τους έδωσαν χθες  το μεσημέρι τα κορίτσια των Λύκων Αιγιαλείας, πραγματοποιώντας την πρώτη τους εμφάνιση στην Γ’ Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών εναντίον των Αμαζόνων Κορινθίας στο γήπεδο του Άσσου για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου, και γνώρισαν την ήττα με 6-0 από την ομάδα της Κορίνθου που βέβαια μετράει 4 χρόνια ύπαρξης σαν σωματείο στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου. Mπορεία να ηττήθηκαν, αλλά μέσα από αυτά τα ματς κερδίζουν εμπειρίες ενόψει της συνέχειας και αυτό είναι το πιο σημαντικό.  Να υπενθυμίσουμε ότι την επόμενη εβδομάδα στις 4/12 τα κορίτσια των Λύκων Αιγιαλείας δοκιμάζονται εντός έδρας στο στάδιο της Αβύθου και αντιμετωπίζουν την Δόξα Πηγαδακίων για την 2η αγωνιστική.

Αμαζόνες Κορινθίας (Αναστασιάδης): Ρεϊζίδου, Καπετανοπούλου, Σούκουλη,Μίχα,Μαρινού,Βουγιουκλάκη,Νικολάου,Σταυροπούλου,Γκότση,Κωστοπούλου, Κλωνή,Δήμα,Βίρλα

Λύκοι Αιγιάλειας (Ν.Μιχαλόπουλος): Τριάδα Γιαννοπούλου,Δέσποινα Νικολάου,Χριστίνα Νικολάου,Σοφία Νικολάου,Ορσαλία Μητροπούλου,Βάσια Κριτάκη,Τέτη Σανδραβέλη,Μαρία Κώστα,Μαριαλένα Αντωναροπούλου,Ελένη Παπαδοπούλου,Μαρίνα Ρεκούνα,Νατάσσα Μαστροκούκου, Ειρήνη Φιλιππάτου, Ιωάννα Λαλιώτη,Μαριάννα Χριστοπούλου.