Νέα απάντηση Δ. Μπαλαφούτη : "Γιατί δεν απαντήσατε ;"

Αν και η δικιά μας ανακοίνωση είχε στοχευμένο αποδέκτη...απαντάμε στον κύριο Ανδριόπουλο και του φρεσκάρουμε τη μνήμη.

Η θητεία σας, με την τότε διοίκηση που ήμουν εγώ Πρόεδρος ,έληγε στο τέλος της χρονιάς του 2013. Μετά από συμφωνία που είχαμε κάνει όταν αναλάβαμε την διοίκηση της ΕΠΣΑ...Οπότε τα περί ηρωικής εξόδου κρατήστε τα για τους αμαθείς..

Για την παρέμβαση που λέτε πως έκανα στο έργο σας, να σας θυμίσω, ότι είχα ζητήσει σαν Πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας, (κατά τη θητεία που εσείς ήσασταν μέλος της επιτροπής), συγκεκριμένος διαιτητής, ο οποίος είχε πέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα, να τιμωρηθεί και να μην οριστεί σε αγώνες. Για ποια παρέμβαση λοιπόν μιλάμε?

Χαιρόμαστε που γνωρίζετε το ρητό που λέει, ότι εκείνος που κρύβει τα λάθη του ετοιμάζετε να τα επαναλάβει και ευτυχώς με την παρέμβασή μας τα διορθώσατε και έτσι δεν είχαμε ενστάσεις και αλλοίωση των πρωταθλημάτων.!

Διερωτόμαστε γιατί δεν πήρατε στοιχεία ούτε από την ηλεκτρονική σελίδα της ΕΠΣΑ ούτε από τα αρχεία που υπάρχουν στα γραφεία της Ένωσης? Το δε βιβλίο των πρακτικών που αναφέρατε ότι δεν σας παρέδωσε η κ.Έμυ Φλωράτου δεν περιέχει κάτι που θα μπορούσε να σας βοηθήσει στους ορισμούς (Διεξοδικά σας έχει απαντήσει η κυρία Φλωράτου). Μη λησμονείτε λοιπόν τα λάθη σας και γινόσαστε θρασύς!

Ας παραδεχτείτε ότι υπήρξε απίστευτη προχειρότητα στο όλο θέμα και φυσικά δεν ήρθε καμία απάντηση γιατί άλλαξαν οι πίνακες στην Α κατηγορία.

Φίλε Τάκη συμβουλευτικά, αν με θάρρος λες την αλήθεια δεν θα κάνεις ποτέ λάθος!

ΠΕΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ