Κώστας Χρυσανθόπουλος: «Άργησα να αποφασίσω»

Ένα θέμα που θα μας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες και θα απασχολήσει κυρίως την παράταξη του Άγγελου Δανιήλ είναι η ενδεχόμενη κάθοδος του Κώστα Χρυσανθόπουλου στις εκλογές στις 8 Φεβρουαρίου, ο οποίος αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Ο ισχυρός άνδρας του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου και της Παναχαϊκής Συμμαχίας μίλησε στην «Match» και τον Αποστόλη Νικολόπουλο, για τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα: «Πράγματι πριν λίγες ημέρες βρέθηκα με την παράταξη του κ. Άγγελου Δανιήλ και συνομιλήσαμε. Υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσά μας. Υπήρχε μια έτοιμη ομάδα και δυστυχώς ή ευτυχώς άργησα να αποφασίσω, αν θα ασχοληθώ. Σε αυτό έχω ευθύνη μόνο εγώ. Δεν τα έχουμε βρει προς το παρών, θα δούμε όμως τι θα βγάλει η επόμενη ημέρα. Υπάρχουν σοβαρές σκέψεις και συζητήσεις για τρίτη παράταξη στις εκλογές, αν τα σωματεία θέλουν κάτι καινούργιο , κάτι άφθαρτο. Ίσως να μην είμαι πουθενά. Τις επόμενες ώρες το θέμα της καθόδου μου θα κλείσει είτε θετικά, είτε αρνητικά».

Ο Δημήτρη Μπαλαφούτης μίλησε στην «Match» για την πιθανή εμπλοκή του Κώστα Χρυσανθόπουλου στα διοικητικά της ΕΠΣ Αχαΐας: «Τον Κώστα τον θεωρούμε φίλο μας, είχαμε την εντύπωση πως είναι μαζί μας.  Έχουμε μάλιστα στο ψηφοδέλτιο μας και τον κ. Μπίρη. Είναι από τα υγιή στοιχεία στο ποδόσφαιρο. Είναι φίλος μας, είτε πορευτεί μαζί μας, είτε όχι. Και μια ανεξάρτητη κίνηση, την χαιρετίζουμε».

Από την πλευρά του ο Άγγελος Δανιήλ δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση την συγκεκριμένη στιγμή, επιβεβαιώνοντας το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές. Χθες, περίμενε μάλιστα σημαντικό τηλέφωνο, το οποίο θα έκρινε πολλά.