Οριστικά με Οφρυδόπουλο η Δόξα Δράμας

Μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί τίποτα, αλλά ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα είναι δεδομένα ο νέος προπονητής της Δόξας Δράμας.

Ο πρώην προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τον Στράτο Καρασάββα παρότι αρχικά δεν είχε συμφωνήσει με τον ίδιο.

Ο Στράτος Καρασάββας χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Η ομάδα ξεκινά προετοιμασία τη Δευτέρα, με προπονητή τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο. Τον «έκλεισαν» άλλοι, αλλά εκτιμώ το έργο του στην Παναχαϊκή. Ενεργό ρόλο θα έχει ο Νίκος Τσιμπλίδης, τον οποίο είχα και παίκτη σε παλιά διοίκηση. Μιλάμε για ανανεώσεις και μεταγραφές, μέσω ατομών που αποτελούν τη μετάβαση από το ένα σχήμα στο άλλο και δε ξέρουμε αν θα μείνουν και ποιοι, είναι νωρίς και υπό συζήτηση»

Για τις μεταγραφές, είπε: «Απ’ όσο ξέρω, για μεταγραφές έχουμε σε πρώτο πλάνο Κόντο και Μπαστακό, έξι Ισπανούς και για ανανέωση τους Μένκα, Ηλιάδη, Σιώπη, Καψάλη, Κρητικό. Το σίγουρο είναι ότι έχω δικό μου τιμ. Ανθρώπους που εμπιστεύομαι. Δεδομένα θα έχω δίπλα μου τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, Θεσσαλονικιό, παλιό διαιτητή Α’ Εθνικής, που θα είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στη συμπρωτεύουσα για μένα και έχει διατελέσει στη διοίκηση του Άρη κάποια προηγούμενα χρόνια».