Έφυγε ένας πραγματικός άρχοντας…

Θλίψη στην Πάτρα για τον θάνατο του επιχειρηματία και πρώην “συμμάχου” της Παναχαϊκής Αλέξανδρου Βασιλάτου.

Με καταγωγή από την Κεφαλονιά, ο Αλέξανδρος Βασιλάτος ζούσε και δραστηριοποιείτο επαγγελµατικά τα τελευταία 35 χρόνια στο Καµερούν της Αφρικής, συνεχίζοντας τις οικογενειακές επιχειρήσεις στον κλάδο της αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και της εµπορίας τροφίµων.

Ο Αλέξανδρος Βασιλάτος τη δεκαετία του ’90 βρισκόταν στο γήπεδο της Αγυιάς, όχι µόνο για να δει την Παναχαϊκή, αλλά και να χειροκροτήσει παίκτες από το Καµερούν που έπαιζαν στους «κοκκινόµαυρους» και µε τους οποίους είχε φιλικές σχέσεις.

Είχε δεσμούς φιλίας με την οικογένεια του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαϊας Πλάτωνα Μαρλαφέκα αλλά και άλλους συμμάχους της Παναχαϊκής.

Αύριο, Τετάρτη στην Πάτρα θα τελεστεί η κηδεία του Αλέξανδρου Βασιλάτου στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η σύζυγος του εκλιπόντος Νίκη Λαμπροπούλου, η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου μας Αλεξάνδρου Βασιλαάτου θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 29/1 και ώρα 12.00 μ.μ. στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών.

Η σορός του θα εκτίθεται από τις 11.00. για το τελευταίο αποχαιρετισμό.

Αντί στεφάνων η οικογένεια παρακαλεί για όποιον το επιθυμεί, να διατεθούν χρήματα για το ορφανοτροφείο Κεφαλληνίας και το Χαμόγελο του παιδιού.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του επιχειρηματία Αλέξανδρου Βασιλάτου.

Ο Αλέξανδρος Βασιλάτος για πολλά χρόνια δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στο Καμερούν και υπήρξε μέλος της Παναχαϊκής Συμμαχίας που το καλοκαίρι του 2016 ανέλαβε την διοίκηση της ομάδας μας.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στους οικείους του και ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του.