UEFA REGIONS CUP: Η διοργάνωση με την μεγαλύτερη επιτυχία μας....αλλά και απουσία μας

Ήταν την χρονιά του 2004, όταν για το Κύπελλο Περιφερειών Ουέφα (Uefa Region Cup), η Αχαΐα είχε πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, κερδίζοντας στον τελικό που έγινε στον Βόλο την ΕΠΣ Δράμας με 1-0 και συμμετέχοντας μετέπειτα στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ουγγαρία, με αντίστοιχες πρωταθλήτριες ομάδες πόλεων της Ευρώπης.

Αν κάποιος θελήσει να θυμηθεί ανάλογη επιτυχία του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, σίγουρα δεν θα βρει παρόμοια.

Και για να τα πάρουμε από την αρχή θα πρέπει να πούμε ότι η εν λόγω ομάδα συγκροτούνταν από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές των πρωταθλημάτων μας.

Τι είναι ακριβώς το κύπελλο περιφερειών όμως;

Η διοργάνωση δημιουργήθηκε το 1996 και αποτελεί τη μοναδική ευρωπαϊκή διοργάνωση ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Η πρωτοτυπία της διοργάνωσης είναι ότι δεν μετέχουν ποδοσφαιρικά σωματεία, ούτε εθνικές ομάδες ερασιτεχνών. Κάθε εθνική ομοσπονδία δηλώνει μια μικτή ερασιτεχνική ομάδα, η οποία αντιπροσωπεύει κάποια επαρχία ή τοπική ένωση, με την προϋπόθεση ότι έχει κερδίσει τη συμμετοχή της έπειτα από αγώνες σε εθνικό επίπεδο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ομοσπονδίες-μέλη της UEFA, αρκεί να διοργανώνουν κάποια σχετική εθνική διοργάνωση για την πρόκριση στο Κύπελλο Περιφερειών της ομάδας που θα συμμετάσχει. Εξαιρούνται τα μικρά κράτη σε πληθυσμό, τα οποία μετέχουν με την Εθνική Ερασιτεχνική τους ομάδα

Η συμμετοχή μας ως ΕΠΣ Αχαΐας με το πέρασμα του χρόνου σε αυτό τον θεσμό όμως χάθηκε, και δεν εκπροσωπήσαμε ξανά τον νομό μας στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

 Ίσως γιατί κάποιες χρονιές δεν πραγματοποιήθηκε, ίσως γιατί εμείς οι ίδιοι «αμελήσαμε» να συμμετέχουμε ξανά.

Κάνοντας όμως ένα ρεπορτάζ, καταφέραμε να βρούμε ότι το Κύπελλο περιφερειών Uefa πλην του 2012, γινόταν κανονικά κάθε δύο χρόνια στην χώρα μας, χωρίς φυσικά την συμμετοχή της δικής μας ομάδας.

Μάλιστα πραγματοποιήθηκε κανονικά και την φετινή χρονιά, και συμμετείχαν 9 ομάδες οι οποίες ήταν οι εξής : ΕΠΣ Δράμας, ΕΠΣ Θράκης, ΕΠΣ Κοζάνης, ΕΠΣ Μακεδονίας, ΕΠΣ Ξάνθης, ΕΠΣ Εύβοιας, ΕΠΣ Ηπείρου, ΕΠΣ Κεφαλληνίας-Ιθάκης, ΕΠΣ  Λάρισας.

Νικήτρια ήταν η ομάδα της ΕΠΣ Εύβοιας, η οποία αγωνίστηκε στην 1η φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, συμμετείχε σε όμιλο με τα Σκόπια, την Σουηδία και την Ουαλία και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση.

Σημειωτέον ότι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα διεξάγεται σε 3 φάσεις και η τελική θα γίνει τον Απρίλιο του 2019.

Λεπτομέρειες για το Κύπελλο Περιφερειών μπορείτε να βρείτε στο επίσημο σαιτ της Uefa και συγκεκριμένα εδώ : https://www.uefa.com/regionscup

Μήπως ήρθε η ώρα ως 3η μεγαλύτερη Ένωση της χώρας να συμμετέχουμε και εμείς σε αυτή την διοργάνωση, γιατί είναι κάτι που δικαιούμαστε ; Και φυσικά κάτι που χρηματοδοτεί η Uefa και είναι δικαίωμα μας ;

Πρωταθλήτρια το 2017 αναδείχθηκε η Κροατία. Η Πάτρα εδώ και χρόνια απούσα

Μήπως ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας μαζί με την ΕΠΣ Αχαΐας να δουν τις λεπτομέρειες και να κινήσουν τις διαδικασίες συμμετοχής μας σε όλο αυτό.

ΕΠΟ: 100 ευρώ για κάθε αγώνα όσες ερασιτεχνικές ομάδες δεν έχουν διπλωματούχο προπονητή

Εκδόθηκε από την ΕΠΟ ο νέος Κανονισμός Προπονητών. Όπως προβλέπει οι κατηγορίες των προπονητών ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είναι: UEFA C, UEFA FUTSAL B, UEFA Goalkeeping A, UEFA ELITE YOUTH A, UEFA FOOTBALL FITNESS, UEFA - B, UEFA - A, και UEFA - PRO. Οι προπονητές ποδοσφαίρου έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν το επάγγελμα αυτό ανάλογα με την κατηγορία του διπλώματός τους ως εξής:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
1 Super League
Δίπλωμα UEFA PRO
Football League
Δίπλωμα UEFA PRO
3 K20 &K17 Super League και Νέων Football League
Δίπλωμα ELITE YOUTH Α ή Δίπλωμα UEFA A τουλάχιστον
4 Κ 15 Super League
Δίπλωμα UEFA B τουλάχιστον
Γ΄ Εθνική
Δίπλωμα UEFA Β τουλάχιστον
Μικτές Ομάδες Ενώσεων
Δίπλωμα UEFA Β τουλάχιστον
7 Α΄ Κατηγορία Γυναικείου Πρωταθλήματος
Δίπλωμα UEFA Β τουλάχιστον
8 Β΄ και Γ΄ κατηγορία Γυναικείων Πρωταθλημάτων
Δίπλωμα UEFA C τουλάχιστον
Ανώτατη Κατηγορία τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων
Δίπλωμα UEFA C τουλάχιστον
10 Λοιπές Κατηγορίες τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων
Δίπλωμα UEFA C τουλάχιστον
11 Ακαδημίες Σωματείων Κ- 6 / Κ-16
Δίπλωμα UEFA C τουλάχιστον

2. Όσοι προπονητές φοιτούν σε σχολή προπονητών UEFA/Ε.Π.Ο. και είναι υπό καθεστώς αξιολόγησης, λογίζονται μέχρι την ολοκλήρωση αυτής ως προπονητές της αντίστοιχης κατηγορίας διπλώματος
3. Προπονητής ποδοσφαίρου UEFA/Ε.Π.Ο. δεν έχει δικαίωμα να εκτελεί καθήκοντα προπονητή ταυτόχρονα σε δύο ή περισσότερα σωματεία, έστω και χωρίς αμοιβή, με εξαίρεση την δυνατότητα να είναι προπονητής σε μία αντρική ομάδα ενός σωματείου και ταυτόχρονα προπονητής σε τμήματα υποδομών-ακαδημίες του ίδιου ή ενός άλλου σωματείου ή στις μεικτές
ομάδες μίας Ενώσεως. Προπονητής που παραβιάζει την παρούσα διάταξη τιμωρείται, μετά από παραπομπή του στην αρμόδια πειθαρχική επιτροπή, με ανάκληση του δελτίου πιστοποίησης (εισόδου) στην τεχνική περιοχή και της ταυτότητας τριετίας έως έξι (6) μήνες και χρηματική ποινή από δύο (2.000,00) έως οκτώ (8.000,00) χιλιάδων ευρώ.

Άρθρο 6 "Υποχρέωση πρόσληψης προπονητή από Π.Α.Ε. και σωματεία"
1. Οι Π.Α.Ε. και τα ποδοσφαιρικά σωματεία υποχρεούνται να προσλαμβάνουν και να απασχολούν πρώτους προπονητές σε όλα τα τμήματά τους, όπου τούτο είναι υποχρεωτικό, κατόχους διπλωμάτων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 5 παρ. 1
2. α) Στα πρωταθλήματα ευθύνης των Ε.Π.Σ. η πρόσληψη προπονητή είναι υποχρεωτική για την ανώτερη κατηγορίαΣτην περίπτωση που σε μία ΕΠΣ δεν υπάρχει ικανός αριθμός προπονητών για την κατάλληλη εξυπηρέτηση αυτής της ανάγκης, θα απευθύνει ερώτημα στην Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Ο., η οποία θα αποφασίζει σχετικά για την επίλυση του ζητήματος. Για τον έλεγχο της επάρκειας θα υπολογίζονται μόνο οι προπονητές που έχουν ταυτότητα τριετίας εν ισχύ.

Για τις λοιπές κατηγορίες η υποχρέωση πρόσληψης προπονητή ή όχι εναπόκειται στις οικείες Ενώσεις και θα καθορίζεται με τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων.

β) Κάθε σωματείο που διαθέτει τμήματα υποδομών και συμμετέχει στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ, υποχρεούται σε πρόσληψη προπονητή (για τα τμήματα αυτά). Προπονητής των τμημάτων υποδομών ενός σωματείου μπορεί να είναι και ένας ποδοσφαιριστής του, που διαθέτει το κατάλληλο δίπλωμα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 13 παρ. 4 του παρόντος

Άρθρο 11 “Κυρώσεις σε σωματεία”

Σωματεία και Π.Α.Ε. που δεν τηρούν τις διατάξεις των άρθρων 3, 5, 6 και 10 του παρόντος κανονισμού, παραπέμπονται στα αρμόδια δικαστικά όργανα. Στους παραβάτες επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο, ως ακολούθως:

α) Για τα σωματεία τοπικών κατηγοριών, στις οποίες είναι υποχρεωτική η πρόσληψη προπονητή, χρηματικό πρόστιμο εκατό (100,00) Ευρώ ανά αγώνα.

β) Για σωματεία Γ' Εθνικής κατηγορίας, όπως και για τα ομάδες των τμημάτων υποδομών των ΠΑΕ Α΄ και Β΄ κατηγορίας, χρηματικό πρόστιμο πεντακόσια (500) ευρώ ανά αγώνα

γ) Για Π.Α.Ε. Β' Εθνικής κατηγορίας (Football League)χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδες (2.000) ευρώ ανά αγώνα

δ) Για Π.Α.Ε. Α' Εθνικής κατηγορίας (Super League) χρηματικό πρόστιμο δέκα χιλιάδες (10.000) ευρώ, ανά αγώνα.

ε) Για τα πρωταθλήματα γυναικών, όπου είναι υποχρεωτική η πρόσληψη προπονητή διακόσια (200,00) Ευρώ ανά αγώνα στ) Για τις μεικτές ομάδες των ΕΠΣ χίλια Ευρώ (1.000,00) ανά αγώνα

Άρθρο 13 "Προπονητής –Ποδοσφαιριστής"

1. Ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να συνεχίζει να αγωνίζεται, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι έχει αποκτήσει δίπλωμα ή διπλώματα προπονητή ΕΠΟ/UEFA οιασδήποτε κατηγορίας.

2. Ένας ποδοσφαιριστής, όταν έχει αποκτήσει ταυτότητα προπονητή Ε.Π.Ο. ή UEFA ή έχει υποβάλλει αίτηση για έκδοση ταυτότητας προπονητή, παύει αυτόματα να έχει δικαίωμα να αγωνίζεται. Η συμμετοχή του θεωρείται ως αντικανονική συμμετοχή και επισύρει τις από τους Κανονισμούς της Ε.Π.Ο. προβλεπόμενες ποινές για τον ίδιο και το σωματείο.

3. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει αποκτήσει ταυτότητα προπονητή ΕΠΟ ή UEFA εν ισχύ, εφόσον επιθυμεί να αγωνίζεται, θα πρέπει να καταθέτει την ταυτότητα αυτή στην ΕΠΟ τουλάχιστον δέκα (10) ημέρες προ της ενάρξεως της αγωνιστικής περιόδου της κατηγορίας στην οποία θέλει να αγωνιστεί και να υποβάλλει έγγραφη δήλωση με την οποία θα δηλώνει ότι αυτή την αγωνιστική περίοδο επιθυμεί να αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής. Μετά από την ενέργεια αυτή δεν θα έχει δικαίωμα να εργαστεί ως προπονητής καθ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

4. Ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής που έχει υποβάλλει την κατά την ανωτέρω παράγραφο δήλωση και κέκτηται τα ανάλογα προσόντα, δύναται, κατ εξαίρεση να απασχολείται ως προπονητής στα τμήματα υποδομών του σωματείου στο οποίο αγωνίζεται, οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν επιβάλλεται να καταθέσει την ταυτότητά του.

* * * Στην Ε.Π.Ο. τηρείται μητρώο προπονητών ανά κατηγορία. Η Ε.Π.Ο. εκδίδει ταυτότητες προπονητών, τριετούς διάρκειας και δελτία πιστοποίησης εισόδου των προπονητών στην τεχνική περιοχή. Οι ταυτότητες προπονητών διακρίνονται σε:

α) Ταυτότητες προπονητών UEFA, οι οποίες απονέμονται σε κατόχους διπλωμάτων UEFA CONVENTION 2015 UEFA PRO, UEFA A UEFA B, UEFA Goalkeeper A, UEFA Elite Youth A

β) Ταυτότητες προπονητών Ε.Π.Ο., οι οποίες απονέμονται σε κατόχους διπλωμάτων UEFA C.

Η ταυτότητα προπονητή UEFA, όπως προβλέπεται από τη Σύμβαση αμοιβαίας αναγνώρισης προπονητικών προσόντων της UEFA, αλλά και η ταυτότητα προπονητών Ε.Π.Ο., αναθεωρείται υποχρεωτικά εντός τριετίας από την ημερομηνία έκδοσής της, σύμφωνα με την διαδικασία που προβλέπεται στην ως άνω Σύμβαση

Δελτίο Πιστοποίησης

Το Δελτίο πιστοποίησης αποτελεί ειδική ταυτότητα για κάθε προπονητή, αναγκαία για την άσκηση των καθηκόντων του. Κάθε νέα αγωνιστική περίοδο η Ε.Π.Ο. για τα πανελλήνια επαγγελματικά και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και τα πρωταθλήματα υποδομής των ερασιτεχνικών τμημάτων των Π.Α.Ε. και οι Ε.Π.Σ. για τα λοιπά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ευθύνης τους, εκδίδουν τα δελτία πιστοποίησης εισόδου των προπονητών και των βοηθών προπονητών στον αγωνιστικό χώρο (τεχνική περιοχή). Το δελτίο πιστοποίησης εισόδου, είναι ονομαστικό, εκδίδεται με δαπάνη του προπονητή και θα τον ακολουθεί σε όσες ομάδες και αν εργαστεί για μία αγωνιστική περίοδο.

Προπονητής και ο τυχόν βοηθός προπονητή, ο οποίος δεν κατέχει το ως άνω δελτίο πιστοποίησης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο (τεχνική περιοχή) απαγορεύεται να εισέλθει σ’ αυτόν. Ο έλεγχος διενεργείται υποχρεωτικά από τους διαιτητές του αγώνα, σύμφωνα με τον Κ.Α.Π.

Άνοδο για μια ομάδα της Football League, η απόφαση της Γ.Γ.Α.

Τη φόρμουλα μέσω της οποίας θα δρομολογηθεί η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος έχει συμφωνήσει ήδη η Σούπερ Λίγκα με τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Μετά την υποχώρηση του υφυπουργού Αθλητισμού στο θέμα της μείωσης των ομάδων (με απαραίτητη προϋπόθεση ωστόσο τον περιορισμό των δανεικών) έχει διευθετηθεί ο τρόπος που θα συμπληρωθεί ο αριθμός «14» για τη σεζόν 2019-2020.

Έτσι, από τη φετινή Σούπερ Λίγκα θα υποβιβαστούν τρεις ομάδες, ενώ από τη Football League θα ανέβει μόνο μια (απευθείας και χωρίς διαδικασία πλέι-οφ).

Βέβαια η διοργανώτρια του δεύτερου τη τάξει πρωταθλήματος έχει αποφασίσει να ανέβουν δυο ομάδες, ωστόσο σε περίπτωση που επιμείνει, η απόφαση για άνοδο μονάχα μιας θα ληφθεί από την ΕΠΟ.

Πηγή: SportFM

Ευχάριστα νέα για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές

Σύμφωνα με δημοσίευμα σήμερα στην εφημερίδα «Κόσμος» ένα μεγάλο θέμα που απασχολεί εκατοντάδες ποδοσφαιριστές βρίσκει λύση μετά από χρόνια αφού την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος της Ιατρικής  Επιτροπής της ΕΠΟ Στέργιος Αντωνίου στο μέλος της ΕΠΣ Αχαΐας Κώστα Ντάσιο.

Οι τραυματισθέντες παίκτες θα καταβάλλουν τα απαραίτητα χαρτιά στην ΕΠΣ Αχαΐας  που θα τα μεταβιβάζει στην Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ η οποία ανάλογα με τον τραυματισμό κάθε παίκτη θα βγάζει και το ποσό που θα δίνεται για την αποθεραπεία του. Πλέον ο κάθε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής θα έχει κάλυψη ενώ σταματάει κάθε συζήτηση για την κάρτα ποδοσφαιριστή.

Όμως υπάρχουν τέσσερις προϋποθέσεις που θέτει η Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ. Θα πρέπει ο παίκτης να είναι δηλωμένος στο φύλλο αγώνα, ο τραυματισμός του να αναγράφεται στο φύλλο αγώνα και εδώ χρειάζεται η προσοχή των παραγόντων στο τέλος του αγώνα, τα εισιτήρια και εξιτήρια από το Νοσοκομείο και τέταρτη προϋπόθεση τα τιμολόγια ή οι αποδείξεις των εξόδων που έκαναν ώστε να πάρουν τα χρήματα τους εφόσον βέβαια δεν είναι σε κάποιον Ασφαλιστικό φορέα. Α

Αν ο τραυματίας ποδοσφαιριστής είναι σε ασφαλιστικό φορέα θα παίρνει ένα οικονομικό βοήθημα από την ΕΠΟ.

Αυτή είναι η επίσημη μπάλα για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ

 Η επίσημη μπάλα των Πρωταθλημάτων της Ένωσής μας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 θα είναι η Molten.

Στα πλαίσια της προσπάθειας της Ένωσής για την βοήθεια προς τα σωματεία – μέλη μας εξασφαλίσαμε την χορηγία από την Molten σε κάθε δέκα μπάλες που θα αγοράζει το κάθε σωματείο θα παίρνει και δέκα μπάλες δώρο (κωδικοί μπάλας δώρου: 1710-1700).

Οι παραγγελίες σας γίνονται τηλεφωνικά (2610273634, 2610271912) ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (email) στην Ε.Π.Σ.Α. και μετά την παραλαβή τους από την κούριερ έρχεστε με την απόδειξη παραλαβής στην Ένωση και παίρνετε τις δωρεάν μπάλες.

Κώστας Ντάσιος: «Όλα κυλούν ομαλά με Προσφυγικά»

Αρχίζουν εκ νέου οι εργασίες στο γήπεδο Προσφυγικών, όπως αναφέρουν πληροφορίες που προέρχονται μέσα από την Ένωση. Το συνεργείο του Δήμου θα μπει στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει το χώμα, προκειμένου τις επόμενες ημέρες να μπει ο εργολάβος και να ολοκληρώσει την ανακατασκευή, ενώ η ΕΠΣ Αχαΐας θα τοποθετήσει τα υλικά.

Το www.patragoal.gr μίλησε με τον αναπληρωτή ταμία της ΕΠΣ Αχαΐας, Κώστα Ντάσιο για τις τελευταίες εξελίξεις και παράλληλα, για την σκέψη του περί απεργίας πείνας, εφόσον δεν δοθεί λύση για το ιστορικό γήπεδο:

«Για κάποια πράγματα δεν χρειάζονται θαύματα τρόπο θέλουν και όχι κόπο.  Και θα ήθελα μέσα από την ιστοσελίδα σας να ευχαριστήσω τον υφυπουργό  αθλητισμού για το ενδιαφέρον του να υλοποιήσει το τρίτο ιστορικό γήπεδο της Ελλάδας.

Το προηγούμενο διάστημα πήραμε τις διαβεβαιώσεις από τον υφυπουργό πως το έργο θα συνεχιστεί και όπως φαίνεται όλα κυλούν ομαλά.

Δεν θα χρειαστεί ούτε να περπατήσω από την Πάτρα στην Αθήνα, όπως είχα δηλώσει σε ραδιοφωνικό σταθμό, ούτε να παραιτηθώ από μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΑ, ούτε να ξεκινήσω απεργία πείνας».

Μύνημα αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους από την ΕΠΣ Αχαΐας

Η Ε.Π.Σ. Αχαΐας εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της στους πυρόπληκτους σε όλες τις περιοχές της χώρας, καθώς και τα συλλυπητήρια της στους συγγενείς των ανθρώπων που βρήκαν τραγικό θάνατο από την πύρινη λαίλαπα.
 

Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων Προπονητών 25-26/7/2018

Σήμερα, Τετάρτη και αύριο Πέμπτη 25-26/7/2018 θα πραγματοποιηθούν στην Πάτρα Σχολές Ανανέωσης Ταυτοτήτων Προπονητών.

Οι συμμετέχοντες του διημέρου 25-26/7/2018 είναι οι εξής:

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΚΑΡΕΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΒΑΛΣΑΜΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΚΟΦΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΓΚΡΕΚΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΖΑΓΚΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΖΕΡΔΕΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΚΟΓΚΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΡΑΒΑΡΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΥΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΛΑΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΛΑΖΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΛΕΣΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΠΑΒΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Β’
ΜΠΕΣΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΠΑΤΡΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ
ΣΑΛΑΜΑΛΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΠΑΘΗΣ- ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΠΑΝΟΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΤΡΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΧΟΙΝΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΨΑΡΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΨΥΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
CIRCOVIC MIODRAG
NGEMNA PATRICK
Οι προαναφερόμενοι προπονητές καλούνται να βρίσκονται στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών (Αχιλλέως Παράσχου 3) στις 10.30 την Τετάρτη 25/7/2018

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS