Παραμένει άγνωστη η έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Την προσεχή Τετάρτη θα γνωρίζουμε τον αντίπαλο του Παναιγιαλείου στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, που θα προκύψει από το ζευγάρι Ατρόμητος Πατρών-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Βραχνεΐκων.

Ο τελικός θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη, αφού ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και δεν μπορεί να «τραβήξει» την ημερομηνία η Ένωση.

Η σκέψη της ΕΠΣ Αχαΐας ήταν να γίνει το ματς στο γήπεδο της Παναχαϊκής, αφού πρόκειται για ένα γήπεδο που πληροί τις προϋποθέσεις για να γίνει ένας τελικός εφάμιλλος των ομάδων που θα συμμετέχουν σε αυτή την γιορτή του ποδοσφαίρου.

Σίγουρα η σκέψη της ΕΠΣ ήταν πολύ καλή, αλλά λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Και φυσικά δεν μιλάμε για την ΠΑΕ, αφού υπάρχουν καλές σχέσεις της διοίκησης της Ένωσης με τον αντιπρόεδρο των «κοκκινόμαυρων» Δημήτρη Δρόσο.

Η κόντρα που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών των δύο σωματείων Παναχαϊκής-Παναιγιαλείου είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Το κλίμα ούτως ή άλλως τον τελευταίο καιρό δεν είναι καλό στις τάξεις των οπαδών των δύο ομάδων, με τα όσα συμβαίνουν διοικητικά, οπότε μάλλον πάμε σε άλλη λύση.

Η σκέψη της Αγυιάς απομακρύνεται, αφού όπως έλεγε άνθρωπος της ΕΠΣΑ: «Αν γίνει στην Αγυιά, θα δούμε ένα ματς γιορτή με παρουσία αστυνομικών», υπό τον φόβο των Ιουδαίων.

Πιο πιθανή λύση φαντάζει το «Φώτης Αραβαντινός», ίσως το γήπεδο των Καμαρών, αλλά μέσα στην βδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και τυπικά αυτό το ζήτημα.