Η επίσημη ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής

Η πειθαρχική επιβάλλει πρόστιμο 500 ευρώ και αφαίρεση τριών βαθμών από τον Αετό Ρίου και παραπέμπει την υπόθεση στο ΔΣ της ΕΠΣΑ, το οποίο δύναται να επιβάλλει ποινή αποκλεισμού από 0 μέχρι 1 έτος!

Αναλυτικά:

Στο σωματείο ΑΟ ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 500 € και αφαιρούνται 3 βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Β) Στον κ. Κατσιμήγα Απόστολο εκπρόσωπο του σωματείου ΑΟ ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 6 μήνες (αρχόμενη από 12-4-2018) και χρηματικό πρόστιμο 100 €.

Γ) Η Π.Ε. της ΕΠΣ Αχαΐας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας (απολογίες, έγγραφα, υπομνήματα κλπ.) κρίνει ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις εφαρμογής του άρθρου 15 παρ.6 περ γ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (μεγάλης έκτασης ή ιδιαίτερης σοβαρότητας επεισόδια) και παραπέμπει την υπόθεση στην διοργανώτρια ΕΠΣ Αχαΐας ως αρμόδιας σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο και το άρθρο 24 παρ. 6 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ για την επιβολή της ποινής που προβλέπεται σε αυτό.

Δ) Στο σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΟΣ επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 100 € και ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για 2 αγωνιστικές.