Αγγελική Κωστοπούλου: «Ο Ίκαρος Πετρωτού αξίζει να παίζει σε μεγαλύτερη κατηγορία»

Εκπληκτική πορεία πραγματοποίησαν την φετινή σεζόν οι γυναίκες του Ίκαρου Πετρωτού, καθώς κατάφεραν να σημειώσουν 14 νίκες σε 14 παιχνίδια και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ΄ Κατηγορία του 4ου ομίλου.

Σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος έπαιξε ότι η ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού σε 14 παιχνίδια σκόραρε 67 φορές και είδε να παραβιάζεται η εστία της μονάχα μία φορά.

Η 15χρόνη Αγγελική Κωστοπούλου αγωνίζεται ως δεξί χαφ και άφησε το δικό της στίγμα στην επιτυχημένη πορεία, αφού σε 13 παιχνίδια κατάφερε να σκοράρει 16 φορές.

Η νεαρή αθλήτρια μίλησε στο www.patragoal.gr για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας της.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου και τις συμπαίκτριες μου για την εύκολη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δυστυχώς για εμάς δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα όσο αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είχαμε κάνει μια πολύ δυνατή προετοιμασία και αυτό το δείξαμε μέσα στο γήπεδο.

Φυσικά ο Ίκαρος Πετρωτού δεν άξιζε να παίζει σε αυτή την κατηγορία. Όλα τα ματς εξαρτιόντουσαν από εμάς. Δεν φοβηθήκαμε κάποια ομάδα ( χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποια ομάδα βέβαια). Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά δεν το φοβόμαστε.

Ήταν ένα εύκολο πρωτάθλημα για τον Ίκαρο με 14 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια , γιατί όπως είπα και πριν είχαμε δουλέψει και ήμασταν όλοι μαζί  μια γροθιά και αυτό το οφείλουμε πρώτα στον εαυτό μας και στον προπονητή μας τον κύριο Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο».

gh

Tα αποτελέσματα της ομάδας:

 1η αγωνιστική Ρεπό

 2η αγωνιστική Ίκαρος Πετρωτού-Δόξα Πουλακίδας 6-0

 3η αγωνιστική Πανγυθεατικός-Ίκαρος Πετρωτού 0-6

 4η αγωνιστική Ίκαρος Πετρωτού-Πλατανίτι 6-0

 5η αγωνιστική Δόξα Πηγαδακίων-Ίκαρος Πετρωτού 0-3

 6η αγωνιστική Άρης Τρίπολης-Ίκαρος Πετρωτού 0-2

 7η αγωνιστική Ίκαρος Πετρωτού-Νίκη Τραγανού 3-0

 8η αγωνιστική Ρεπό

 9η αγωνιστική Δόξα Πουλακίδας-Ίκαρος Πετρωτού 0-8

 10η αγωνιστική Ίκαρος Πετρωτού-Πανγυθεατικός 8-0

 11η αγωνιστική Πλατανίτι-Ίκαρος Πετρωτού 0-6

 12η αγωνιστική Ίκαρος Πετρωτού-Δόξα Πηγαδακίων 8-0

 13η αγωνιστική Ίκαρος Πετρωτού-Άρης Τρίπολης 5-1

 14η αγωνιστική Νίκη Τραγανού-Ίκαρος Πετρωτού 0-6