«Αγγλικό» ματς στο γήπεδο του Πετρωτού

Βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι μοιράστηκαν ο Ίκαρος Πετρωτού και ο Άρης Κορίνθου που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 4-4.

Η ομάδα του Ίκαρου μπήκε ποιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο 20λέπτο κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα. Στο 11′ η Γ. Κυριάκου άνοιξε το σκορ και στο 20′ η Γαλάνη διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της.

Η ομάδα του Άρη Κορίνθου στην συνέχεια κατάφερε να βγάλει μεγάλα ψυχικά αποθέματα και να ισοφαρίσει σε 2-2 αλλά στο 43′ λεπτό μίλησε και πάλι η Γαλάνη (2ο προσωπικό γκολ και 4ο στο πρωτάθλημα) και με γκολ έκανε το 3-2.

Οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να ανατρέψουν τις εις βάρος του σκορ και να προηγηθούν με 4-3 για να έρθει η Κιουκιού στο 82′ για να γράψει το τελικό 4-4 στην ματσάρα της αγωνιστικής.

Δυστυχώς είχαμε και έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό καθώς η παίκτρια του Άρη Κορίνθου Νία Δικαιουλάκου χτύπησε στο σημείου του κεφαλιού με τον σβέρκο,  σημείο άκρως επικίνδυνο με το ασθενοφόρο να έρχεται έγκαιρα.

Τελικά η κοπέλα δεν έπαθε κάτι το σοβαρό και αποχώρησε από το νοσοκομείο χθες αργά το βράδυ.

Ίκαρος Πετρωτού: Γκάβου,Χρυστοστομίδου, Ντέβα, Καρφάκη,Κιούκιου, Κέτα, Κωστοπούλου,Γ. Κυριάκου,Τζούρα,Γαλάνη, Π.Κυριάκου. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν ως αλλαγές οι  Παπανικολοπούλου, Κεχρινιά,Τσάμη,Βιλιάρδου.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς