Απρόσμενη ισοπαλία για τον Ατρόμητο Ζαρουχλεΐκων

Σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη ήταν επιτακτική ο Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων δεν κατάφερε να ξεπεράσει την σκόπελο των Αμαζόνων Κορινθίας και μοιραία έμεινε στο στείρο και αγαπημένο του 0-0 (4ο φετινό).

Να αναφέρουμε ότι ο Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί καθώς στο 85′ η Ιωάννα Κορλού αστόχησε από τα 11 βήματα αφού την έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Ενώ είχαμε και δύο αποβολές μία για κάθε ομάδα αφού Λάμπρου και Ανδρουτσοπούλου λογομάχησαν έντονα με αποτέλεσμα ο Διαιτητής της αναμέτρησης να αποβάλει και τις δύο παίχτριες.

Με αυτήν την ισοπαλία ο Ατρόμητος εξακολουθεί να βρίσκεται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και στο +2 και την επόμενη αγωνιστική (15/3) θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ίκαρο Πετρωτού στο ντέρμπι της Πάτρας.

Αντιθέτως οι Αμαζόνες πανηγύρισαν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας την Δόξα Πηγαδακίων με στόχο και πάλι το θετικό αποτέλεσμα.

Αρχικές Συνθέσεις :

ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Γιαννίτσου,Βύρλα,Σούκουλη Κανελλοπούλου,Νικολάου, Αναγνωστοπούλου, Κακούρη,Σπανού,Λάμπρου,Πιερρουτσάκου,Καρσάρα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ: Δ.Κολοβού,Δαρβίρα, Κωβαίου,Μ.Κολοβού, Ανδρουτσοπούλου, Κουρομιχελάκη,Μερτή, Γεωργίου,Καμπούρη, Κορλού,Φρόκου.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς