Διπλό παραμονής για τον Ίκαρο Πετρωτού

Με μία πολύ μεγάλη νίκη στις αποσκευές της γύρισε η γυναικεία ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού καθώς καταφέρει να κερδίσει εκτός έδρας τον Άρη Κορίνθου με σκορ 2-1 και να βάλει γερές βάσεις για την παραμονή της στην Β΄ Εθνική.

Την επόμενη αγωνιστική και συγκεκριμένα στις 23/2 ο Ίκαρος θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Εθνικό Καλαμάτας και με νίκη θα εξασφαλίσει σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή στην Β Εθνική.

Η ομάδα του Άρη Κορίνθου ήταν αυτή που μπήκε ποιο αποφασιστικά και δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο 10λέπτο της αναμέτρησης σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Αρχικά στο 6ο λεπτό η Ζωή Γαλάνη από πλάγια θέση με πλασέ έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά η Πετροπούλου έστειλε την μπάλα άουτ.

Η δεύτερη μεγάλη ευκαιρία του Άρη χάθηκε στο 10′ όταν η Βουρλιωτάκη έκανε το σουτ αλλά είδε την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στην συνέχεια ο Ίκαρος ισορρόπησε το παιχνίδι είχε την κυκλοφορία της μπάλας αλλά του έλειπε η τελική φάση.

Για να έρθουμε στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης όπου η Άννυ Γαλάνη με προσωπική ενέργεια και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.

Επίσης να αναφέρουμε ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Ίκαρος διαμαρτύρεται για πέναλτι καθώς η Κωστοπούλου ανατράπηκε εντός περιοχής από αμυντικό του Άρη Κορίνθου με τον Διαιτητή να συνεχίζει το παιχνίδι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Άρης κατάφερε στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με γκολ της Ζωή Γαλάνη που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και μετά κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 65′ η πρώτη σκόρερ του Ίκαρου Άννυ Γαλάνη ξαναχτύπησε αφού πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και με αυτό το γκολ έφτασε τα 10 στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Στο 70′ ο Άρης Κορίνθου έμεινε με 10 παίχτες καθώς η Λιάπη αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον Διαιτητή για εξύβριση.

Στα τελευταία και εναπομείναντα λεπτά η ομάδα της Κορίνθου πίεσε για να σκοράρει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα κάτι που δεν κατάφερε και το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή βρήκε τον Ίκαρο Πετρωτού να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο τρίποντο.

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Μπάρκα, Οικονόμου, Δικαιουλάκου (46’Βαρσαμή),Μαρίνου (85’Μιχαλοπούλου), Δαρσινού, Λιάπη, Λουφάκη (73’Δερμεντζόγλου), Παπαγεωργίου, Βουρλιωτάκη (69’Καπετανοπούλου), Ζ.Γαλάνη, Πετροπούλου.

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ: Κρίκη, Μούκα, Ντέβα, Καρφάκη, Χρυσοστομίδου, Κέτα,Κωστοπούλου (90’Κεχρινιά), Γ. Κυριάκου, Τζούρα (88’Παπακυριαζή), Α.Γαλάνη (91’Γαρδούνη),Τσάμη (76’Π. Κυριάκου).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς