Εύκολη και ευρεία νίκη για τον Ίκαρο Πετρωτού

Διαιτητής: Ρηγόπουλος (Βασιλοπούλου-Στασινοπούλου)

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς

Χωρίς να συναντήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ο Ίκαρος Πετρωτού πέρασε ένα εύκολο απόγευμα κερδίζοντας τον Εθνικό Καλαμάτας με σκορ 9-0 παίρνοντας και μία μικρή “εκδίκηση” για την ήττα του πρώτου γύρου με 2-1 ενώ παράλληλα πέρασε και το μήνυμα πως μόνο τυχαία δεν ήταν η μεγάλη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη Κορίνθου.

Με αυτήν την νίκη ο Ίκαρος Πετρωτού βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 16 βαθμούς στο +8 από την 7η θέση και τον υποβιβασμό και με μία νίκη στις υπόλοιπες 4 αγωνιστικές που απομένουν θα είναι και επίσημα στην Β Εθνική και για την σεζόν 2020-2021.

Να αναφέρουμε ότι την επόμενη αγωνιστική στις 15/3 θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Πατρών στο ντέρμπι της Πάτρας. Μελανό σημείο της αναμέτρησης ήταν ότι ο Εθνικός Καλαμάτας ταξίδεψε στην Πάτρα με μόνο 11 κοπέλες, χωρίς καμία αλλαγή στον πάγκο και μάλιστα όταν στο 20′ της αναμέτρησης τραυματίστηκε η Βασιλάκη συνέχισε το παιχνίδι με 10 παίχτριες δείχνοντας πως η συνέχεια θα είναι δύσκολη για την ομάδα.

Στα του παιχνιδιού τώρα ο Ίκαρος Πετρωτού μπήκε δυνατά και αποφασισμένα στον αγωνιστικό χώρο να “τελειώσει” από νωρίς το παιχνίδι και να μην αφήσει κάποια ελπίδα στον Εθνικό Καλαμάτας για θετικό αποτέλεσμα.

Μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης η Πάμελα Κυριάκου εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά με την άμυνα του Εθνικού να μην μπορεί να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή έτσι η Γεωργία Κυριάκου με τακουνάκι έκανε το 1-0 και άνοιξε το σκορ.

Στο 10′ η Κέτα έδωσε ωραία κάθετη πάσα και η Γαλάνη έκανε το 2-0. Στο 21′ η Γεωργία Κυριάκου ξαναχτύπησε και με γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι ύστερα από κόρνερ της Γαλάνη έγραψε το 3-0.

Στο 22′ και στο 23′ η τερματοφύλακας του Εθνικού σταμάτησε τα τετ α τετ της Γαλάνης και της Κέτα αντίστοιχα. Για να έρθει στο 26′ η Γεωργία Κυριάκου να σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι σε σουτ εκτός περιοχής.

Στο 36′ η Κωστοπούλου έδωσε ωραία πάσα στην Γαλάνη αυτή βγήκε τετ α τετ αλλά το πλασέ της αρχικά το απέκρουσε η τερματοφύλακας και στην συνέχεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0 σκορ και του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Κωστοπούλου πέτυχε δύο γρήγορα γκολ στο 49′ και στο 55′ για να έρθει και η Κέτα στο 56′ και στο 58′ (πετυχαίνοντας τα πρώτα της γκολ στο πρωτάθλημα) να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 8-0.

Το τελικό 9-0 διαμόρφωσε στο 65′ η Γαλάνη πετυχαίνοντας μάλιστα χατ τρικ, ενώ ρίχνει και κάποια κλέφτικη ματιά για την 1η σκορερ του πρωταθλήματος καθώς έχει σημειώσει 13 τέρματα και υπολείπεται για ένα γκολ από την 1η θέση.

Συνθέσεις :

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ (Π.Παναγιωτόπουλος) : Κρίκη,Χρυσοστομίδου, Ντέβα (57’Παπανικολοπούλου), Καρφάκη (55’Μούκα) Κουκιού (46’Γαρδούνη), Κέτα, Τζούρα(46’Τσάμη), Γ.Κυριάκου,Κωστοπούλου, Γαλάνη,Π. Κυριάκου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ : Τσιγάρου,Βασίλοβιτς, Καπετανάκη, Πουλακίδα, Σπηλιοπούλου, Ελευθεράκη, Βασιλάκη, Μυκονιωτάκου, Χριστοπούλου, Σακκά, Τσουμπάνου.