Εύκολο πρωινό για τις Λύκαινες Αιγιαλείας (pics)

Χωρίς να συναντήσει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία η ομάδα του Αιγίου επικράτησε πολύ εύκολα με 7-0 απέναντι στην νεανική και νεοσύστατη ΑΕ Καλαβρύτων.

Το ματς για τις Λύκαινες ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης η Κατερίνα Έρδα άνοιξε το σκορ για την ομάδα της.

Στην συνέχεια η Έρδα σημείωσε και άλλα δύο τέρματα (χατ τρικ) για το 3-0 σκορ πρώτου ημιχρόνου. Στην συνέχεια ανέλαβε δράση η Παπαπέτρου και κατάφερε να σημειώσει και αυτή χατ τρικ.

Ενδιάμεσα σκόραρε και η Λαλιώτη με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ.Την επόμενη αγωνιστική οι Λύκαινες θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Νίκη Τραγανού στο ντέρμπι της 1η θέσης.

Αντιθέτως η ΑΕ Καλαβρύτων θα φιλοξενήσει στην έδρα της την ομάδα του Άρη Τρίπολης.

Συνθέσεις:

ΛΥΚΟΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Βασιλείου,Δ.Νικολάου, Χ.Νικολάου,Κοντογιάννη (Σταματοπούλου),Παπαδοπούλου (Νικολοπούλου), Γιαννοπούλου,Παπαπέτρου, Έρδα (Βασιλειάδου), Φατσιά,Λαλιώτη,Αθανασίου (Ευγενοπούλου).

ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Παναγοπούλου,Τσεντουρή (Ν.Κορδή),Δέπα, Διαμαντοπούλου, Αναγνωστοπούλου, Κοτσορώνη,Πατερέλη (Κακαβά),Καλαμαρά (Λιαρομάτη),Γκράμη, Βαρβιτσιώτη, Α.Κορδή.

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς