Ιωάννα Λαμπράκη: «Μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος»

Η Ιωάννα Λαμπράκη αγωνίζεται με τεράστια επιτυχία στην Β΄ Εθνική για λογαριασμό των Καρυάτιδων Σπάρτης. Να αναφέρουμε ότι η έμπειρη παίκτρια αγωνίζεται ως 9αρι και έχει καταφέρει να σημειώσει 11 τέρματα και να βρίσκεται στην 1η θέση του πίνακα των σκόρερ του 2ο ομίλου.

Η Ιωάννα Λαμπράκη μίλησε στο www.patragoal.gr για την πορεία των Καρυάτιδων καθώς και για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Ίκαρο Πετρωτού.

«Την φετινή σεζόν η ομάδα μας ξεκίνησε πιο δυναμικά από ποτέ. Από την αρχή της προετοιμασίας έως και τώρα βρισκόμαστε σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο τόσο τεχνικά όσο και  αποδοτικά και συνεχώς βελτιωνόμαστε.

Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν λάθη και αυτό φάνηκε και με την ασυγχώρητη ήττα μας με τον Άρη Κορίνθου που κατά την άποψή μου έγινε μια σοβαρή γκέλα που ευτυχώς νωρίς και θεωρώ ότι σαν ομάδα μας “ξύπνησε”. Τον κάθε αγώνα τον βλέπουμε σαν μάθημα και προσπαθούμε να βελτιώνουμε τα θετικά μας σημεία, αλλά και να διορθώνουμε και τα αρνητικά μας.

Μέχρι στιγμής η ομάδα της Σπάρτης τα πηγαίνει αρκετά καλά με μόνο μια ήττα και βρίσκεται στην πρώτη Θέση του πρωταθλήματος».

Και συμπλήρωσε: «Ο στόχος μας εξαρχής ήταν να είμαστε στις τρείς πρώτες θέσεις και μιας και αυτή τη στιγμή έχουμε καταφέρει να είμαστε πρώτες στον βαθμολογικό πίνακα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος.

Τέλος το επόμενο ματς της ομάδας είναι την ερχόμενη Κυριακή με την ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού που θεωρώ ότι είναι μια αξιόλογη ομάδα στον Όμιλο μας και θεωρώ ότι αν ήταν λίγο ποιο τυχερή σαν ομάδα θα μπορούσε να είχε κερδίσει περισσότερους βαθμούς από κάποια παιχνίδια. Επίσης έχω αγωνιστεί και στο παρελθόν ως αντίπαλος με την ομάδα του Ίκαρου και πιστεύω ότι  θα είναι ένα ενδιαφέρον και δυνατό παιχνίδι».

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς