Μεταγραφή στην Ρόδο για την Ξένια Αναγνωστοπούλου

Στον L.F.C. Ιάλυσο θα αγωνιστεί την νέα χρονιά η Ξένια Αναγνωστοπούλου.

Η έμπειρη παίκτρια αγωνίζεται ως αριστερό μπακ χαφ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και με μεγάλη ευχέρεια και στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Η Ξένια Αναγνωστοπούλου μίλησε στο www.patragoal.gr:

«Δεν ξέρω κατά πόσο η απόφαση μου να επιστρέψω στην Ελλάδα είναι σωστή η όχι, αυτό θα φανεί στο μέλλον, όμως θα προσπαθήσω για το καλύτερο για την ομάδα που με επέλεξε και αυτή δεν είναι άλλη από τον L.F.C. Ιάλυσο.

Ο σύλλογος του Αστίρ Ρόδου συνεργάζεται πλέον με την ΠΑΕ Ιάλυσος με στόχο τη καλύτερη επίτευξη της γυναικείας ομάδας στην Β’ Εθνική αλλά και τις προσδοκίες των μικρότερων κοριτσιών στο τμήμα κορασίδων να εξελιχτούν και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Η ΠΑΕ Ιάλυσος μας εμπιστεύεται και εμείς θα το αποδείξουμε μέσα στο χορτάρι.

 Οι καινούργιες εγκαταστάσεις και το δικό μας γήπεδο αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον και εμείς θα αρπάξουμε αυτή την ευκαιρία από τα μαλλιά.

 Οι στόχοι μας ξεκινάνε από τον μικρότερο και φτάνουν μέχρι και την άνοδο. Δεν ξέρω κατά ποσό θα το πετύχουμε, γιατί το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και ο όμιλος θα είναι δύσκολος, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.

Η διοίκηση της ομάδας, μας στηρίζει και είμαστε ευγνώμων γι’ αυτό. Να Ευχηθώ καλή αγωνιστική σεζόν σε όλες τις ομάδες όλων των κατηγοριών και κυρίως χωρίς τραυματισμούς. Ραντεβού στα γήπεδα».

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς