Φιλική ήττα για τις γυναίκες του Ίκαρου Πετρωτού

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χτες το μεσημέρι  στο δημοτικό γήπεδο του Πετρωτού η ομάδα του Ίκαρου ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την ομάδα Γιάννενα W.F.C.

Να αναφέρουμε ότι ο Ίκαρος αγωνίζεται στην Β’ Εθνική, ενώ η ομάδα των Ιωαννίνων στην Α΄ Εθνική. Η ομάδα των Ιωαννίνων άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Νεοφύτου, ενώ να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες είχαν χαμένο πέναλτι στο πρώτο μέρος.

Για τον Ίκαρο Πετρωτού η Γαλάνη έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ για τις φιλοξενούμενες το πέναλτι της Νικοπούλου το σταμάτησε η τερματοφύλακας του Ίκαρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ντόκου με σουτ μετά από αδράνεια στην άμυνα του Ίκαρου διπλασίασε τα τέρματα της  ομάδας της για το τελικό σκορ 0-2.

Τέλος στα Γιάννενα να αναφέρουμε ότι αγωνίζεται και η πατρινή Μαρία Ζαχαράτου η οποία αγωνίστηκε ως σέντερ φορ και άφησε θετικές εντυπώσεις καθώς έτρεξε πολύ και πίεσε την άμυνα του Ίκαρου και είχε και ένα σουτ εκτός περιοχής που απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ η τερματοφύλακας του Ίκαρου.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς